Stiu

who-am-i-560x150

Stiu.

Stiu ca tu nu ai nevoie de literele mele, de pictura mea stangace, pentru a te simti frumoasa, pentru ca tu sti deja asta. In fiecare dimineata cand te privesti in oglinda si zambesti, ai certitudinea ca frumusetea ta vine din ceea ce esti tu si nu din vocea mea sau a oricarui alt om.

Stiu ca tu nu ai nevoie de mine si cuvintele mele pentru a te simti puternica. Sunt seri cand ajungi acasa obosita, epuizata fizic si emotional, dar zambesti si te apuci de lectii. Sunt dimineti cand fiecare centimetru din tine tanjeste dupa inca 5 minute de somn, dar te ridici si-ti gasesti forta pentru a zambi. Tu nu ai nevoie de cuvintele mele pentru a te simti puternica, pentru ca tu esti deja un om puternic.

Stiu ca tu nu ai nevoie de mine si de randurile mele colorate pentru a avea incredere in tine.
Stiu ca increderea ta vine de undeva din adancul tau, din convingerea ca nu ai voie sa dai gres. Stiu cat de mult ceri de la tine, iar reusitele te-au facut sa ai incredere in tine.

Stiu ca tu nu ai nevoie de mine pentru a fi fericita. Stiu ca fericirea ta vine din zambetul ochilor tai, dintr-un ungher al sufletului ce a plantat acolo seminte de bucurie, iar acum iti culegi fericirea din tot ceea ce esti tu, din tot ceea ce faci tu. Tu nu esti sinu vei fi niciodata dependenta de cineva pentru a fi fericita.

Stiu ca tu nu ai nevoie de valsul meu naiv cu literele pentru a te simti iubita. Tu sti ca esti iubita pentru ca prin tot ceea ce esti tu, prin tot ceea ce daruiesti tu, ti-ai castigat dreptul de a fi iubita neconditionat cu intensitatea unui vulcan ce erupe.
Tu nu ai nevoie de mine pentru a te simti iubita, dar meriti fiecare cuvant pe care-l spun si care te face sa te simti asa.

Stiu ca tu nu ai nevoie de mine sau de oricine altcineva care sa te incurajeze sa pictezi, sa fotografiezi, sa faci lucruri la care te pricepi atat de bine. Lucrurile astea vin din sufletul tau si nimeni nu are si nu va avea vreodata un merit pentru frumusetea reusitelor tale.
Tu esti singura care a hranit, care mangaiat si a crescut aceste pasiuni. Doar tu.

Stiu si stiu atat de bine ca tu nu ai nevoie de mine, tu nu ai nevoie de nimeni, pentru ca tu esti ceea ce esti si singura. Nu ai nevoie de stalpi de sustinere, de ancore de vreme rea, pentru ca tu vei reusi intotdeauna sa iesi cu capul sus si singura. Stiu ca in ciuda inocentei tale aparente, esti o femeie atat de matura, atat de inteligenta care va reusi intotdeauna ceea ce-si propune.
Stiu ca tu, doar tu esti stapana vietii tale.

Si atunci? De ce tu?

Exista femei frumoase, exista femei seducatoare si exista femei inteligente. Exista femei ce au acea acea sclipire in privire ca o vapaie, exista femei ce iti rapesc sufletul definitiv cu zambetul lor.
Exista femei puternice ca un munte, femei sensibile ca un ghiocel plapand intr-o dimineata frumoasa de primavara.
Exista atat de multe femei minunate dar mai presus de tot si toate, existi tu.
Unica.

Publicitate

2 comentarii

Din categoria Fără categorie

2 răspunsuri la „Stiu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s