Azi este despre prietenie…

400x400-10-75

Sunt momente in viata in care te impiedici. Te clatini sovaelnic, pamantul pare ca-ti fuge de sub picioare si prabusirea este iminenta. Atincipezi deja gustul taranei, ai vrea sa urli dar nici macar asta nu poti, iar sufletul goneste ca o ancora spre fundul abisului.
Si atunci…
Atunci, de niciunde o mana de inger te prinde, devenind o parte din tine, devenind sursa ta de echilibru. Cei care au avut vreodata un prieten adevarat langa ei, inteleg perfect cuvintele mele.

Exista oameni care vad in noi ceea ce poate nici noi nu mai reusim sa vedem la un moment dat. Oameni care ne zambesc neconditionat, doar pentru ca stiu ca zambetul lor ne face bine. Oameni in fata carora ne deschidem ca o carte si care nu ne tradeaza increderea punand peceta pe secretele noastre.
Acesti oameni poarta numele de prieteni.
Azi este ziua prieteniei, o zi cu nimic mai prejos decat Valentines Day sau alte aniversari atat de mediatizate.

Despre prietenie se poate scrie atat de mult, incat ma tem ca am epuiza intreaga hartie de pe planeta. Despre prieteni buni, prieteni falsi, despre oameni unici pe care nu-i putem uita niciodata.
Poate ca azi, mai mult ca niciodata ne vom gasi timp sa ne amintim de oamenii ingeri, oameni care au avut in grija sufletul nostru si nu l-au ucis.
Spunei azi cat de mult pretuiesti prietenia lui, pentru ca poate pentru el, cuvintele tale, vor fi curcubeul intr-o zi ploioasa.
Azi este despre prietenie.

Publicitate

10 comentarii

Din categoria Realitate

10 răspunsuri la „Azi este despre prietenie…

 1. Preţuiesc nişte oameni pe care îi consider prieteni adevăraţi. Şi ei ştiu asta, fără a le aminti tot timpul. Sunt acolo pentru mine şi eu pentru ei. 🙂

  Apreciat de 1 persoană

 2. Ana G.

  Eu mă întreb dacă am prieteni… Se pare că mereu doar eu îi consideram prieteni şi încercam să le fiu alături.

  Apreciat de 1 persoană

 3. gelu gelu

  Prietenii adevarati se gasesc foarte greu, sunt rari. Gand ii intalnesti este bine sa nu-i pierzi si nici sa-i judeci prea aspru atunci cand au si ei probleme si nu pot raspunde prompt la nevoile tale de moment. Suntem oameni si toti avem hopurile noastre in viata.

  Apreciat de 2 persoane

 4. Se spune ca prieten iti este doar Dumnezeu, dar cine stie in cararile cui vei ajunge sa poposesti, sa impartesti prietenia si darurile vietii.

  Apreciat de 1 persoană

 5. Aripidineșec

  Puţini ştiu ce e prietenia adevărată, ne amintim rar până şi să fimcu noi, da poi cu alţii!Frumos e când citim astfel de atenţionări să le punem în practică!

  Apreciat de 2 persoane

 6. gelu gelu

  Cand Dumnezeu vrea sa-si arate dragostea Lui, iti trimite, in calea ta, un prieten adevarat.
  Tu doar trebuie sa vezi asta.

  Apreciat de 1 persoană

 7. Si pana la urma, ce inseamna sa ai prieteni? 🙂

  Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s