Aleargă de mână cu mine

refacuta

Undeva, nicăieri și pretutindeni, există o lume puțin cunoscută unde trăiesc cele mai frumoase suflete. Un glob de sticlă invizibil îi protejează de răutatea noastră, iar pe noi de libertatea desăvârșită în care trăiesc ei.
Ai cunoscut vreodată un copil autist?
Este o poveste incredibilă, cu zâni si zâne, cu dragoni și flori ce șușotesc la ureche cuvinte pierdute dintr-un alt univers.

Autismul nu este o boală. Este doar un alt mod de a percepe realitatea, de a vedea lucruri care nouă ne este imposibil să le mai înțelegem. Autismul este modul în care universul ne trage de mânecă șoptindu-ne să nu creăm bariere între realități diferite.
Acești copii minunați au nevoie de un loc al lor, o casuță magică unde copacii vorbesc, iar fluturii le mângâie creștetul dăruindu-le speranță. Un loc unde să se simtă întotdeauna acasă, fară să fie judecați pentru că sunt diferiți.

Nu sunt un supererou, nu am fost niciodată, sunt doar o femeie obișnuită ce a decis să arunce pentru o clipă pantofii cu toc, alergând pentru un vis frumos.
Am nevoie de ajutorul dumneavoastră
Orice donație ne apropie de hotarul acela când magia unește cele două realități, a noastră și a lor, iar acește suflete primesc un dram de stabilitate.
Vă invit să vă deschideți inimile pentru Căsuța din Poveste.
Donațiile se fac accesând link-ul de mai jos:

https://sinoisuntemcopiiivostri.galantom.ro/fundraising-pages/view?id=8120

Campanie umanitară cu și despre suflete frumoase. Orice donatie, chiar 15 RON, aduce o fărâmă de stabilitate acestor îngeri și îi apropie de visul de a avea un loc al lor.
Orice distribuire este binevenită, orice alt text este un dar pentru oamenii aceștia care se bat pentru mirajul de a trata copiii cu autism așa cum merită ei.

Vă mulțumesc.

Publicitate

Un comentariu

Din categoria umanitar

Un răspuns la „Aleargă de mână cu mine

  1. Iosif

    Superbe gesturile de suflet facute de oamenii autentici, naturali, originali, rationali-sentimentali, care empatizeaza si simt cu semenii lor,(mai ales al celor lipsiti de valorile, integritatii, trupesti, sufletesti si materiale) cu iubire sincera, practica, neconditionata, sacrificatoare, fara prejudecati.
    Se pare ca nimeni nu are curajul sa comenteze (doneze) la acest articol de Suflet, din sutele si miile de prieteni virtuali ! Trista lumea virtuala a prieteniilor si iubirilor efemere, ascunse dupa aparentele înselatoare, simboluri, sunete, imagini si cuvinte amagitoare! 😉
    Fii binecuvântat cu liniste pace si bucurie vesnica în Suflet, draga Albert !

    Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s